Josephine
JC | Lash & PMU Artist

My story

Mijn naam is Josephine Choong en mijn salon is gevestigd in Boxtel.

Met altijd al een passie voor uiterlijke verzorging, heb ik in maart 2012 gekozen om voor mijn certificaat wimperextensions One by One stylist te gaan. Wat begon als hobby, is dit sinds juli 2014 mijn full-time baan geworden. Vervolgens ben ik mijzelf steeds meer gaan bijscholen en heb ik dus ook meer certificaten behaald voor wimpers en wenkbrauwen.

In de voorgaande jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse beautysalons. Niet alleen als wimperstyliste, maar ook als trainster. Dit is mij goed bevallen, behalve de afstand die ik meerdere malen per week moest afleggen om de trainingen te kunnen geven. Dit ging ten koste van mijn eigen vaste klanten waardoor ik de keuze heb gemaakt om volledig voor mijzelf te gaan werken.

Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, maar nog blijer dat al mijn klanten tevreden de deur uitlopen met mooie wimpers/wenkbrauwen!