Wimper
extensions

Het is mogelijk! op elk moment van de dag en nacht fantastische, mooie en sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken groter, openen uw gezicht en versterkt de uitstraling.

– 24/7 een mooie glamour look
– Mooie en volle lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
– Lengte, dikte en krul aangepast naar uw eigen wensen en smaak
– Bestand tegen water, zon en zee
– Praktisch gewichtloos
– Maakt mascara, wimperverf en krultang overbodig

Daarnaast variëren de wimperextensions van lengte, dikte en model krul. Uit ervaring is gebleken dat het per persoon verschilt welke wimperextensions bij de klant past. Tijdens de afspraak adviseren wij de klant graag bij het maken van een keuze.

One by One

One by one wimperextensions zijn extensions die één voor één aan de eigen wimpers worden gehecht om de schoonheid van het eigen oog te accentueren. De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers.

Volume lashes

Met deze geweldige en innoverende techniek wordt er met dunnere, zachtere en dunnere wimperextensions op één eigen wimper geplaatst. Er gaan dus meerdere extensions op één eigen wimper. Deze extensions zijn nagenoeg gewichtloos. Door deze extensions krijgen de wimpers een vollere look met een 3-D uitstraling. Het houdt dus in dat je nog meer volume kunt creëren.

Wij zijn GGD goedgekeurd en werken volgens de hygiëne wetgeving. U kunt ons vinden via het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Kwaliteiten

Duurzaam

Wimperextensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, ook bij een actieve levensstijl. U kunt er probleemloos mee douchen, zwemmen of slapen. De extensions zijn waterproof en duurzaam. Met wimperextensions kunt u weken lang genieten van lange en volle wimpers.

Behandeling

De behandeling neemt zo’n 1,5 uur in beslag en is zeker niet ongemakkelijk te noemen. Het is zelfs zo dat je kan genieten van de ontspannende behandeling.

Semi-permanent

De extensions zijn semipermanent, dit houd in dat, afhankelijk van de levenscyclus van uw eigen natuurlijke wimpers en regelmatig onderhoud ze gemiddeld 4-6 weken blijven zitten. U zult langer plezier hebben van uw wimpers als u ze om de 2 a 3 weken laat opvullen. Net als uw nagels en haren op uw hoofd, groeien uw eigen wimpers continu en worden in een cyclus vervangen.

Onderhoud

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt, mijn enige aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen. Onderhoud is niet nodig als u de extensions laat aanbrengen voor een speciale gelegenheid of vakantie. De wimpers zullen dan geleidelijke uitvallen en zullen over gaan in uw natuurlijke wimpers. Wel worden alle producten (mascara, make-up remover, eyeliner) op OLIE basis afgeraden. Hierdoor lost de lijm namelijk op. Voor de verkoop van olievrije producten verwijs ik u door naar de webshop.

Comfortabel

Wanneer de wimperextensions op professionele en correcte wijze zijn geplaatst, voelt u deze extensions niet zitten en lijken het uw eigen wimpers.

Vakantie

Wimperextensions zijn uitermate geschikt als u er op vakantie mooi en verzorgd uit wilt zien zonder al te veel gedoe. Uw wimpers zullen er goed uitzien op het strand of rond het zwembad zonder het gebruik van mascara. U kunt er mee zwemmen en douchen zonder problemen.