Phibrows
Microblading


Microblading, blading of microbladen is de nieuwste techniek van haarstroke permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de microblading techniek. In tegenstelling met machinale permanente make-up, wordt microblading manueel uitgevoerd. Hierdoor zijn de wenkbrauwen dus geheel ‘handmade’.

De ultrafijne steriele mesjes, ‘blades’ op een rij, worden geplaatst in een manuele pen. Deze mesjes zijn flinterdun waardoor de haartjes die getatoeëerd worden op wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make-up apparaat. De haartjes zijn dunner dan 1 mm en alle haartjes worden met de haargroeirichting aangebracht. Met microblading brengen we pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging. De getatoeëerde wenkbrauw lijkt hierdoor als het ware 3D, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Deze techniek van permanente make-up is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

Het resultaat van de behandeling blijft maximaal 2 jaar mooi. Wij adviseren daarom om jaarlijks de wenkbrauwen te laten opfrissen.

Het behouden van het resultaat is afhankelijk van meerdere factoren zoals:

Natuurlijke celvernieuwing van je huid

Invloed van UV-licht, zoals zon en zonnebanken

Gezondheid van de huid

Leeftijd

Huidtype

Kleur van het aangebrachte pigment (donker pigment blijft langer dan licht pigment)

Permanente make-up is de ideale oplossing voor iedereen die:

Geen of onvoldoende een vaste hand heeft

Moeite heeft met het tekenen van de wenkbrauwen

Geen volle of zelfs helemaal geen wenkbrauw meer heeft

Haarverlies heeft geleden door ziekte of andere oorzaken

Allergisch is voor make-up

Veel aan sport doet

Of het gewoon gemakkelijk en mooi vindt