Oorgaatjes
schieten

In de salon kun je vanaf nu ook oorgaatjes laten schieten. Let wel, het gaat hier uitsluitend om gaatjes in de oorlel, voor alle overige piercings kunt u enkel terecht bij een officiële piercer. Voor het prikken van gaatjes maken wij gebruik van een gesloten systeem, waar steriel verpakte cassettes inpassen waar de door u (of ouder) gekozen oorknopje al in zit. De oorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal,  titanium of goud zodat de kans op ontstekingen erg klein is.

Wat is de minimum leeftijd voor het prikken van oorbellen?

Wij hanteren geen minimum leeftijd, maar adviseren wel dat het kindje zelfstandig rechtop kan zitten.Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig.

Voor personen onder de leeftijd van 16jaar geldt dat er altijd toestemming nodig is van ouder/voogd.  Gelieve hiervan tevoren op de hoogte te brengen of met uw kind mee te komen naar de salon.

Er wordt geadviseerd om de eerste oorknopjes minimaal 6 weken in te laten zitten en het gaatje de eerste dagen goed te behandelen met ontsmettingsmiddel. Hiervoor kunt u bij mij  ook een product op natuurlijke basis verkrijgen voor €3,-