Ombre
Powder
Brows

Nieuwste trend voor wenkbrauwen

De nieuwste trend voor wenkbrauwen op gebied van semi permanente make-up. Bij Ombre Powder Brows is de aanzet/voorkant van de wenkbrauwen lichter en wordt het pigment naar het midden en staartje toe steeds donkerder.

 

Met Ombre Powder Brows creëren we prachtige, vollere wenkbrauwen maar toch met een zachte natuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot andere PMU tattoos vervagen de Ombre Powder Brows kleurecht.

 

Besteed jij elke dag veel tijd aan het tekenen van je wenkbrauwen? Dan is Ombre Powder Brows echt een uitkomst voor jou!

De behandeling Ombre Powder Brows

Tijdens de intake bespreken we jouw verwachtingen en wensen. Daarna kiezen we de juiste kleur pigment uit door het testen van een aantal kleuren op het voorhoofd. Ik teken de wenkbrauwen voor zodat je alvast een beeld krijgt van de vorm. Indien jij akkoord gaat starten we met de semi permanente make-up behandeling. De behandeling is voelbaar maar niet pijnlijk. Sommige klanten vallen zelfs in slaap. Na afloop bespreken we de nazorg.

Voordelen

Ombre Powder Brows gaat één tot twee jaar mee en is geschikt voor alle huidtypes. De Ombre Powder Brows gaat langer mee dan Microblading.

 

Ombre Powder Brows geeft een natuurlijk poeder effect, je krijgt volle wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling. Het bijtekenen van je wenkbrauwen is niet meer nodig. De behandeling is niet pijnlijk en beschadigd de huid niet.

Wij zijn GGD goedgekeurd en werken volgens de hygiëne wetgeving. U kunt ons vinden via het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.