Faux
Freckles

Semi-permanente sproetjes

Benadruk je schoonheid met prachtige sproetjes.

De nieuwste trend

Faux freckles is dé nieuwste trend op het gebied van semi-permanente make-up en ik begrijp heel goed waarom! Door middel van een speciale techniek worden super schattige sproetjes gepigmenteerd die absoluut niet van echt te onderscheiden. Het resultaat is prachtig en geeft jouw gezicht nog meer karakter.

De behandeling

Alvorens het zetten worden uw wensen besproken. Hierna worden de sproetjes gemarkeerd op de plaatsen waar u ze graag wilt hebben. We laten hier verschillende voorbeelden van zien maar je mag ook zelf foto’s meenemen van wat u mooi vindt. De behandeling is niet pijnlijk.

Het resultaat

Direct na de behandeling zijn de sproetjes donkerder dan dat ze na genezing zijn. Ze worden ongeveer 70% lichter. De huid kan wat rood en licht verheven zijn na de behandeling. Na 5 tot 7 dagen zijn de sproetjes genezen en ogen ze erg natuurlijk. De sproetjes blijven 1 tot 2 jaar zichtbaar en vervagen heel natuurlijk.

Wij zijn GGD goedgekeurd en werken volgens de hygiëne wetgeving. U kunt ons vinden via het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.