Eyeliner

Deepliner

Bij een deepliner wordt er een strak dun lijntje tussen de wimperhaartjes gezet. Doordat het tussen de wimpers wordt geplaatst ziet het er heel natuurlijk uit, je wimpers lijken voller, je ogen spreken meer en de kleur van je ogen komen er nog beter uit.

Voor wie is deepliner geschikt?

  • Dames die geen of nauwelijks make-up dragen
  • Dames die een (zichtbaar) vollere wimperrand willen hebben
  • Geschikt voor elke leeftijd
  • Geschikt voor alle huidtypes

Hoelang gaat een deepliner mee?

Een deepliner blijft tussen de 1,5 – 3 jaar mooi en goed zichtbaar. Daarna wordt hij lichter in kleur. Het voordeel van eyeliners is dat ze nooit echt helemaal weg gaan. Daarnaast heeft kleurgebruik ook invloed op hoelang een eyeliner zichtbaar blijft.

Shadow eyeliner

Bij een Shadow Eyeliner wordt er een eyeliner in de wimperrand geplaatst (Infralash). Boven de wimperrand wordt er met een lichter en zachtere kleur het schaduw effect geplaatst. Zo krijg je een mooi kleur verloop van donker naar licht!

Het resultaat blijft ongeveer 1,5 – 3 jaar goed zichtbaar, het mooiste is om binnen 1,5 jaar terug te komen voor een touch up, zodat de kleur mooi blijft.

Wij zijn GGD goedgekeurd en werken volgens de hygiëne wetgeving. U kunt ons vinden via het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.